Whitney imela skrivno zvezo z Jacksonom

Foto: FameFlynet Whitney Houston Jermaine Jacksonom
Tragično preminula pevka Whitney Houston je imela skrivno afero z bratom Michaela Jacksona, Jermainom Jacksonom.
Oglej si celoten članek

Britanski časnik The Sun poroča, da sta imela Whitney Houston in Jermaine Jackson leta 1984 skrivno razmerje, ko je bil Jermaine še poročen s Hazel Gordy. Njuna ljubezen naj bi bila tako močna, da je Whitney za Jermaina celo posnela pesem, legendarno Saving All My Love For You. Besedilo govori o ženski, ki ima razmerje s poročenim moškim, in čaka, da bo postal samo njen. Zvezdnica naj bi za snemanje videospota celo najela igralca, ki je na las podoben Jermainu.

Za njuno zvezo so vedeli redki, med drugim tudi Michael Jackson, ki pa ni odobraval njune romance. Skrivno razmerje je trajalo le eno leto, končalo pa se je zato, ker Jermaine ni hotel zapustiti svoje žene. A zvezdnika sta kljub temu ostala prijatelja, Whitney je svojemu bivšemu ljubimcu celo stala ob strani, ko mu je leta 2009 umrl brat. Ko pa je 11. februarja umrla Whitney, je Jermaina čisto sesulo. Njena smrt ga je prizadela tako zelo, da se ni bil zmožen udeležiti njenega pogreba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:16 6. Marec 2012.

    In tole naj bi bila slika. Tkole laho še mene prpopate zraven Sofije Loren, al pa k Welchovi Raqeli !

  • 08:36 5. Marec 2012.

    SFW...WC

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.