Werner pred turnejo na Maldive

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po izidu nove plošče in pred turnejo si bo Werner moči nabiral na luksuznih počitnicah.
Oglej si celoten članek

Werner po šestih letih osvaja z novim albumom Križ na duši. "Ker smo skozi leta izdajali skladbo za skladbo, se je nabralo kar lepo število uspešnic, zato smo se odločili posneti še nekaj skladb in vse skupaj združili v albumu Križ na duši. Pri nastanku albuma je sodelovalo kup odličnih glasbenikov, med njimi Duško Rapotec, Robert Grubišić, Miha Hercog in Saška Lendero ter zasedba Swam," je o novem glasbenem projektu zaupal Werner.

Werner po izidu albuma načrtuje velika promocijska turnejo po radijskih in tv postajah, zatem pa se vrača na koncertne odre. Delavni elan pa si bo nabral na rajskih Maldivih, kamor se za štirinajst dni odpravlja z družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:57 28. April 2013.

    Aha!!<br /><br />No tako naši revni pevci preživljajo dneve!! pa hodijo po vstajah in mirno lažejo, da so nimajo denarja..poleg …

  • zic
    09:12 28. April 2013.

    zakaj objavljate že prežvečene slike, lansko leto ste nas posiljevali z njo...čez 14 dni boste pa napisali, jooooj kaj pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.