Werner ima polne hlače

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljeni pevec Werner je na Facebooku objavil še en utrinek s svojih počitnic na Maldivih, kjer se trenutno razvajata z ženo Andrejo.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Werner pred dvema dnevoma objavil fotografijo svoje boljše polovice v kopalkah na Maldivih, je zdaj objavil še svojo izklesano postavo na peščeni plaži, ob njej pa zapisal: "Uživava vsak trenutek! Res se bom nafilal z energijo, jeseni pa bomo vsi skupaj razturali po dvoranah!:)" No, Werner očitno ni napolnjen zgolj z energijo, ampak fotografija razkriva tudi njegovo precej dobro popolnjeno mednožje.

Werner se z ženo Andrejo že tradicionalno vsako leto vrača na Maldive, kjer sta se tudi poročila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:12 10. Maj 2012.

    Bedaki! Kaj nimate kaj pametnega za napisati?

  • 14:43 10. Maj 2012.

    ...in??? ...verjetno je to napisala ženska, ki ji rabi...da napiše kaj bolj pametnega!!!

  • 14:28 10. Maj 2012.

    Tako kot otroci v peskovniku: pa se ja saj vidi - da MIVKE....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.