Waltz si s tem skečem ni naredil usluge

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nastop Christopha Waltza v oddaji Saturday Night Live je razburil ameriško javnost.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik filma Django brez okov Christoph Waltz je v skeču za Saturday Night Live "Djesus Uncrossed" upodobil maščevalnega Jezusa, ki se z mačeto in pištolo odpravi na ubijalski pohod proti Romom.

"Že dolgo sem si želel nastopiti v tem šovu, a so mi rekli, da sem resen nemški igralec in da Nemci nimajo smisla za humor. Razložil sem jim, da prihajam iz Avstrije, kjer ga, za razliko od Nemcev, imamo," je povedal oskarjevec.

Njegov nastop v zelo priljubljeni oddaji pa ni požel le aplavza, ampak tudi ostre kritike, še zlasti verskih ustanov. Napovednik si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:57 21. Februar 2013.

    Romom, ja, pa saj ne veste, kaj prevajate.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.