Vzorec, ki letos prekaša vse

Foto: Imaxtree Celine Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Marc by Marc Jacobs Foto: Imaxtree Moschino Foto: Imaxtree Mulberry Foto: Imaxtree Vivienne Westwood
Karo je vsekakor postal kralj vzorcev. Pa ne le klasični. Poglejte, kako se večna klasika nosi letos.
Oglej si celoten članek

Vzorec nostalgikov se je ovil v mehkejšo, bolj prefinjeno obliko, zato pozabite na bombažne kariraste srajce in si raje nadenite karirasto jakno, plašč ali krilo.

Različne kariraste barvne kombinacije so dobrodošle - všeč nam je, kako je takšen drzen spoj modre in rdeče uspel modni znamki Celine; prav tako ne pozabite na igro tkanin. Za v službo si na primer omislite volneno karirasto krilo, za popoldanski zmenek k oprijetim temnim kavbojkam in gležnarjem s peto oblecite svileno karirasto srajco, zvečer naj vas greje karirast plašč.

Nekaj namigov, kako so si karo za hladne mesece zamislili modni oblikovalci, poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.