Vzhajajoče zvezde Hollywooda

Foto: Žurnal24 Willow Smith Foto: Žurnal24 Andrew Garfield je zaigral v filmu Socialno omrežje, nedavno pa je izjavil, da s Foto: Žurnal24 25-letni pevec Burno Mars je zahvaljujoč hitoma F*** You in Just the Way You Are Foto: Žurnal24 Večji projekt avstralskega igralca Chrisa Hemswortha je film Thor, ki v kinemato Foto: Žurnal24 Elle Fanning, sestra igralke Dakote Fanning, je vse bolj uveljavljena v igralske Foto: Žurnal24 Emma Stone se je za igralsko kariero odločila pri 14 letih. 22-letna igralka je Foto: Žurnal24 Garrett Hedlund je igralski ognjeni krst opravil v zvezdniški družbi zgodovinske Foto: Žurnal24 Vzhajajoča zvezdnica Lucy Hale je dobila vlogo v seriji Pretty Little Liars in o Foto: Žurnal24 Ameriški igralki Rooney Mara je padla sekira v med, saj je dobila vlogo v treh h Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley, supermanekenka in po novem igralka, ki bo v tretjem d Foto: Žurnal24 Jesse Eisenberg, ki je v filmu Socialno omrežje utelesil Marka Zuckenberga, je p
V Hollywoodu se kar tre mladih igralcev, toda le redki so in bodo imeli priložnost zablesteti na rdeči preprogi. Oglejte si najbolj obetavne.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.