Vzel si me je od zadaj

Foto: Shutterstcok
Foto: Shutterstcok
Soba je dišala po sveže narezanem tropskem sadju. Sredi mize se je nastavljalo v svojih živih barvah in že sam pogled na bogato obložen pladenj mi je napolnil usta s slino.
Oglej si celoten članek

Sladek košček se mi je topil v ustil, ko sem šla proti terasi, da bi se naužila pogleda pred hotelom. Dolge vrste luči so spremljale zaljubljene pare na njihovem sprehodu, pod menoj pa je v velikanskem bazenu plavalo še nekaj ljudi. V satenasti spalni halji sem te čakala in ob misli na to, kaj bova počela, postajala vse bolj vzburjena.

Kokosov liker je počasi izginjal iz malega kozarca, druga roka pa je pod tkanino našla prsi vrh katerih sta se vzpenjali čvrsti bradavici. Spodaj me je žgalo kot v peči. Stiskala sem stegna in s prsti prešla preko mednožja. Tako vzburjena sem bila, da sploh nisem slišala, kdaj si vstopil. Spomnim se, kako mi je kozarec skoraj zletel iz roke od presenečenja. Z rokama si se mi ovil okoli pasu in me poljubil na vrat. Moja halja ni bila zavezana in je zaplapolala v lahnem večernem vetriču. Odkril je moje na pol golo telo in bradavički sta še močneje nabreknili.

Z dlanmi si mi pokril prsi. Bilo je prijetno toplo in želela sem si, da ne bi prenehal. Tvoje ustnice so se sprehajale gor in dol po mojem vratu, prsti so gnetli moje prsi. Ko si mi z usti prišel bliže, sem zavonjala ananas. Po poti si vzel košček, da bi razvajal brbončice in potem mene s tistimi sladkimi poljubi. Tvoji prsti so se nekaj časa poigravali z bradavicami, potem pa izginili navzdol. Poleg halje sem imela na sebi le še zelo erotične spodnjice. Spomnim se, da me nisi želel sleči, ker sem se ti v njih zdela tako prekleto seksi.

Vzel si mi kozarec iz rok in ga odložil na mizo. Potem sem se z rokama oprijela kovinske ograje in globoko vdihnila svež morski zrak, napolnjen z vonjem erotike in mistike daljnih krajev, kjer sva se pustila razvajati noč in dan. Znova si me poljubil, desnica pa ti je ušla med moja stegna. Stisk je končno popustil in spustila sem te bližje. Takoj si ugotovil, da je tkanina preko moje lepo urejene češpljice, prepojena z mucinim sokom. Tiho si mi zamrmral na uho in pohotno zarinil prste v spodnjice. Moje misli so odtavale in zdelo se mi je, kot bi se znašla v najlepši pravljici. Oboževal si mojo gladko pobrito češpljico in obljubil si mi, da jo boš razvajal s svojim jezikom.

Obrnila sem se k tebi, ti pa si že čepel pred menoj in me poljubljal na stegna. Vroče ustnice so se bližale mojemu mednožju in ko si jih prislonil k neskončno potrebni lepotički, sem glasno zaječala v noč. Poljubljal si nabrekel ščegetavček in ga sesal med ustnice, z rokama pa grabil za mojo čvrsto zadnjico. Norela sem od lepega in hrepenela po tebi bolj kot kadarkoli.
Omamljena od tvojega spretnega jezika nisem vedela ali bi bila huda nate ali ne, ker si prekmalu odnehal in vstal. Zgrabila sem te za mednožje in se potolažila z mislijo na trdega tiča, ki je kmalu stal pred menoj. Tvoje oči so se pohotno zalesketale, ko si me prijel za boke in me obrnil proti ograji.

Znova sem se je oklenila, razmaknila noge, ti pa si s svojim veliki korenjakom zabredel med pošteno vlažne sramne ustnice. Ječala sem od ugodja, vrtela svojo zadnjico in lovila vrh čudovitega tiča s svojo potrebnico. Končno sva se našla in napolnil si me z izjemnim užitkom. Še bolj sem stopila narazen in se nekoliko nagnila nazaj. Bila sva v popolnem položaju, okoli naju mirna noč, le nekaj poznih plavalcev in glasba v daljavi. Ljubila sva se počasi in dolgo. Kasneje sva se prestavila v sobo in, ko si legel na hrbet, ter ponosno nastavil svojega korenjaka, sem si vzela čas. Čas za ljubkovanje tistega, kar mi je nudilo toliko lepega v življenju. Potem sem se povzpela nate in skupaj sva se zazibala v noč, ki je nisva prespala. Ljubila sva se vse do jutra, ko sva vendarle omagala in prespala zajtrk. Se še spomniš dragi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:59 25. Oktober 2012.

    a je to porno trač cajteng on line za najstnike?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.