Vuitton zavaja kupce

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Britanska oglaševalska agencija je prepovedala oglase Louisa Vuittona, ker naj bi ti zavajali kupce.
Oglej si celoten članek

Zavajajoči Vuitton
"Oglasi zavajajo kupce," so povedali v agenciji. Sporni oglasi prikazujejo potek izdelave usnjenih izdelkov po klasičnem načinu z ročno tehniko. Oglasi prikazujejo obrtnike, ki ročno šivajo torbice in denarnice. Pri agenciji so dejali, da čeprav so pri Louis Vuittonu zagotovili dokaze, da je veliko izdelkov narejenih ročno, sta bila v oglasu prikazana dva, ki nista narejena po omenjenem postopku.

Dokazno gradivo
Pri Vuittonu so morali predložiti dokumentacijo, ki je podrobno prikazovala celoten proizvodni proces. Sporna izdelka nista bila narejena z omenjeno tehniko.

Najprestižnejši
Večine Vuittonovih kupcev najverjetneje umik oglasov ne bo odvrnil od nakupa, saj je Vuitton vseeno ena najprestižnejših blagovnih znamk na svetu.

Nekaj Vuittonovih oglasnih fotografij si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.