Vsi se norčujejo iz Affleckove tetovaže

Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck
Se tudi vam zdi tako zelo neposrečena?
Oglej si celoten članek

Ben Affleck je pred nekaj dnevi na plaži razkril svojo ogromno tetovažo na hrbtu. Javnost je to "umetniško delo“ sicer videla že leta 2015, a je igralec trdil, da ni prava. Očitno je že takrat slutil, kakšen bo odziv javnosti, ko se bo razvedelo, da je ni mogoče kar tako sprati s telesa.

Na družbenih omrežjih se je usulo različnih komentarjev. Tetovažo so označili za "grdo“, "neumno“, "smešno“ ... "Ko boste naslednjič žalostni, se spomnite na to, da niste Ben Affleck in da (verjetno) nimate tako velike in grde tetovaže, da bi se morali zlagati, da ni prava,“ se je glasil eden od mnogih hudomušnih zapisov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.