Vsi drugi za zamudnike

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Vsi drugi (Alle Anderen), ujemite ga ob 19. uri.
Oglej si celoten članek

Videti je, da mlada ljubezen ne pozna meja: na površju sta Gitti (Birgit Minichmayr) in Chris (Lars Eidinger) zanesena v popolni zaljubljeni blaženosti, spleteni na počitniškem pobegu po Sardiniji, v resničnem svetu pa delujeta kakor povsem nasprotna si pola neke oble. Na videz nepomemben dogodek – srečanje s starejšim parom – razburka njun odnos. Soočenje z drugim parom pripelje do odločilnega preobrata v njuni igrivi razposajenosti, drobnih skrivnih ritualih in malce neumnih navadah. Ne le da starejši par deluje uspešnejši, pod moderno fasado jima uspeva tudi skrivati konvencionalno delitev spolnih vlog. Po njunem vzoru začenja tudi Chris "nositi hlače" v njunem odnosu, Gitti pa začne popuščati in prevzemati bolj tradicionalno žensko vlogo. Kar je na začetku zastavljeno kot igriv eksperiment, se kaj hitro spreobrne v Gittijin tihi boj za lastno osebnost in voljo.

Intimen portret mladega para razgrinja subtilno komično, na trenutke tudi kruto podrobno študijo nasprotujočih si želja zaljubljencev v iskanju lastne identitete.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.