Vsega so krivi učitelji

Foto: Žurnal24 Mali Josip je postal osrednja točka sodnega spora.
Hrvaška mama toži učitelje svojega sinkota, ker ta nosi domov same slabe ocene.
Oglej si celoten članek

Ana Pavlović je trdi, da je začel 10-letni Josip v šoli dobivati vedno slabše ocene potem, ko se je sama pritožila, da se je ravnateljeva žena do njega zelo nasilno obnaša. Pavlovićeva trdi, da je po tem dogodku ravnatelj osnovne šole v Jakšiću v Slavoniji vsem učiteljem naročil, naj Josipu dajejo le še slabe ocene. Zato je vzela stvari v svoje roke in na sodišče vložila tožbo proti učiteljem.

Učitelji trdijo, da spor matere in ravnatelja nima nobene veze z otrokovimi slabimi ocenami in da so zgolj odraz Josipovega pomanjkljivega odnosa do šole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.