Vroče fotografije: To je mladi ljubimec Katie Holmes

Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes
Igralka je s temi fotografijami potrdila svojo novo zvezo.
Oglej si celoten članek

41-letna igralka Katie Holmes, ki se je lansko leto razšla z igralcem Jamijem Foxxom, je ponovno do ušes zaljubljena. Njen srčni izbranec je osem let mlajši kuharski mojster Emilio Vitolo Jr., s katerim so jo paparaci ujeli med vročim mečkanjem. Igralka se je svojemu 33-letnemu ljubimcu v restavraciji Peasant na Manhattnu usedla kar v naročje, parček pa s poljubi in objemi ni skrival svoje naklonjenosti.

Katie je s to potezo potrdila svojo novo zvezo, kar je pravo presenečenje, saj je znano, da sta bila s Foxxom glede njunega šest let trajajočega razmerja zelo skrivnostna, kot par sta se v javnosti pojavila šele po štirih letih zveze. Najbolj znana igralkina zveza pa je njen zakon s Tomom Cruisom, ki se je po šestih letih zakona končal leta 2012. Tom in Katie imata 14-letni hči Surie, ki je bila nekoč najbolj oblegan zvezdniški otrok. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.