Vroča noč s producentom

Foto: Žurnal24
Amy Winehouse naj bi prevarala svojega moža, ki trenutno čepi v ječi.
Oglej si celoten članek

Medtem ko mačke ni doma oziroma je v ječi, miši plešejo oziroma varajo. To drži tudi za gospodinjstvo Winehouse – Fielder-Civil. V javnost je namreč pricurljala informacija, da je pevka Amy Winehouse prevarala svojega soproga Blaka Fielder-Civila, ki je trenutno za zapahi. Kot pišejo mediji, naj bi svetlolasa zvezdnica svojega moža prevarala z glasbenim producentom Markom Ronsonom.

Parček naj bi vročo noč prebil v hotelu K West v Londonu. Romanca pa naj bi se začela že pred časom, ko sta Amy in Mark ves dan prebila v snemalnem studiu, kjer sta menda skupaj izpraznila več skledic s sladoledom. Kot pravijo prijatelji suhljate pevke, sta Mark in Amy nerazdružljiva. "Upam, da teh informacij Blake še ni slišal. Že prej ga je motilo, da se Mark in Amy tako dobro razumeta," je povedal znanec glasbenika. Blake je sicer popenil že pred nekaj tedni, ko je izvedel, da je bila njegova žena na romantičnem dopustu, in to s svojim nekdanjim ljubimcem Georgeem Robertsom.

Amy in Blake sta se poročila leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.