Vroča akcija: Parčku se je smejalo, potnikom Easyjetovega letala še bolj

Klub "Mile High Club" ima nova člana.
Oglej si celoten članek

Posadka Easyjetovega letala verjetno še nikoli ni slišala takšnega krohota kot na letu iz Londona na Ibizo. Eden od parčkov, ki si je očitno zaželel članstva v zloglasnem klubu 'Mile High Club', je predolgo blokiral stranišče, zato so morali ukrepati. Potniki so stevarda ves čas spodbujali, naj vendarle odpre vrata WC-ja, kar je tudi storil in mladi parček ujel med vročo akcijo. Še bolj zabaven kot obraz mladega žrebca je bil odziv potnikov in spletnih komentatorjev. Nekdo je na primer napisal: "Ryanair bi jima dodatno zaračunal."

Easyjet je "incident" potrdil in dodal, da so parček na letališču pričakali policisti, niso pa razkrili, kakšna kazen je ljubimca doletela. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.