Vrnitev heroin chic videza

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Modna hiša Calvin Klein je za najnovejši obraz reklamne kampanje izbrala mlado in že uveljavljeno manekenko Laro Stone, ki s heroin chic videzom popelje v devetdeseta leta.
Oglej si celoten članek

Prav na začetku devetdesetih prejšnjega stoletja je namreč zdaj razvpita supermanekenka Kate Moss za isto blagovno znamko šokirala s tako imenovanim heroin chic videzom, ki je kmalu postal njen prepoznavni znak. Zdaj, 17 let pozneje, znana supermanekenka dobiva konkurenco. Priložnost je dobila nizozemska lepotica Lara Stone, ki je morda prepričala prav s podobnostjo svoji predhodnici.

Pri znani modni znamki so tako s kolekcijami za jesen in zimo 2010 prekinili nekajletno modno kampanjo, v kateri so sodelovale zvezdnice z oblinami, kot sta Scarlett Johansson in Christy Turlington.

Nekaj primerjalnih fotografij Kate Moss in Laure Stone poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.