Vojvodinja Sarah Ferguson hudo zbolela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi raka na dojkah so vojvodinjo Sarah Ferguson operirali.
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena britanskega princa Andrewa, Sarah Ferguson, je zbolela za rakom na dojkah. To je razkrila v podkastu Tea Talks, ki je bil posnet pretekli teden, dan pred operacijo. "Jutri grem na mastektomijo," je povedala in dodala: "Želim, da gre vsaka oseba, ki posluša ta podcast, na pregled."

Fergie je bolnišnico zapustila v nedeljo in sedaj okreva v krogu družine, piše UK Press Association. Tiskovni predstavnik vojvodinje jim je zaupal: "Pri Sarah, vojvodinji Yorka, so pred kratkim med rutinsko mamografijo odkrili zgodnjo obliko raka na prsih. Svetovali so ji operacijo, ki so jo uspešno opravili. Vojvodinja je deležna najboljše zdravstvene oskrbe in njeni zdravniki so ji povedali, da je prognoza dobra."

Sarah ni imela nobenih simptomov, zato njena izkušnja še toliko bolj poudarja pomen rednih pregledov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.