Vojvoda William s šalo na račun žene nasmejal vojake

Foto: Profimedia princ william, kate middleton Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william
Vojvoda William in njegova žena Kate sta na Cipru obiskala pripadnike Kraljevega vojnega letalstva.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko sta v Kensingtonski palači gostila družinske člane vojakov, ki bodo božične praznike preživeli na Cipru, sta Kate in William spakirala kovčke in odletela še k pripadnikom Kraljevega vojnega letalstva.

Kate si je za to priložnost nadela široke elegantne hlače in zelen suknjič blagovne znamke Smythe, ki stane 770 evrov. William se je med fotografiranjem z vojaki ob božičnem drevesu zaradi suknjiča pošalil na ženin račun, češ da se je našemila v drevo, in nasmejal vse prisotne. Celo Kate se je zdela njegova šala duhovita.

Par je z vojaki spil popoldanski čaj in veselo razpravljal o različnih temah, tudi o naraščaju. Kate je razkrila, da sedemmesečni Louis že vadi mahanje, George pa naj bi očka, ko je izvedel, da bo obiskal pilote, prosil za fotografijo helikopterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.