Vlomilci na obisku pri Rumer Willis

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nesreča pri družini Moore/Willis očitno ne počiva. Kot da ne bi bile dovolj stresne že materine duševne težave, se mora hčerka Demi Moore ukvarjati še z vlomilci.
Oglej si celoten članek

Tudi zvezdniški domovi niso varni pred vlomilci. Tokratna tarča je bil hollywoodski dom hčerke Demi Moore in Brucea Willisa, Rumer Willis. Nepridipravi so Rumer olajšali za deset tisoč dolarjev oziroma 7.500 evrov. Ker hišo trenutno prenavljajo in ni naseljena, se vlomilci niso mogli okoristiti z osebnimi predmeti Willisove, odnesli so le gradbeno orodje. Policija lopovov za zdaj še ni ujela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.