Vlado Kreslin predstavil Drevored

Foto: Žurnal24 (Foto: Miro Majcen)
Glasbenik Vlado Kreslin je včeraj v Viteški dvorani ljubljanskih Križank javnosti predstavil svoj novi studijski album, ki ga je poimenoval Drevored.
Oglej si celoten članek

Novi Kreslinov album vsebuje trinajst svežih skladb, med njimi tudi najavni singel Krasni novi svet, ki so nastale v sodelovanju Vlada Kreslina, Mira Tomassinija in Gala Gjurina.

 

Poleg njih je pri albumu sodelovalo tudi mnogo glasbenih gostov, ki so vsak na svoj način začinili posamične skladbe – Severa Gjurin, Allan Taylor, Livio Morosin, Milan Kreslin ter mnogi odlični instrumentalisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.