Visoko noseča Lorella Flego

Foto: Žurnal24 Delo bo za novopečeno mamico zdaj moralo počakati, čeprav je še prejšnji mesec v
Visoko noseča Lorella Flego ne počiva. Kljub temu, da bo drug mesec povila prvega otroka, se vodenju različnih prireditev še ni odpovedala.
Oglej si celoten članek

Ne glede na visoko nosečnost je tudi letos večerno prireditev ob diplomatski regati vodila Lorella Flego. Televizijska voditeljica naj bi svojega prvega otroka povila čez en mesec, rodila pa naj bi deklico.

Pred nekaj meseci je Lorella za zurnal24.si povedala, da nosečnosti ni skrivala, saj se ji trebušček do petega meseca sploh ni poznal. Povedala je še, da je bila nosečnost načrtovana, identiteta bodočega očka pa je neznana.

Lorella je dejala, da bo delala do konca nosečnosti, saj je služba, ki jo opravlja, zelo prilagodljiva. „Imam odlično ekipo, ki vedno z veseljem ustvarja, popolnoma jim zaupam in vem, da lahko vedno računam na njih. Mislim, da je med njimi že kar nekaj varušk,“ je konec maja dejala voditeljica, ki je poroda ni stran in komaj čaka na novo življenjsko vlogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.