VIDEO: V Cvetličarni sta se stepla slovenska pevca, snemalca je odneslo z odra!

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Nekateri so mnenja, da je bil pretep zrežiran.
Oglej si celoten članek

Minuli konec tedna je v Cvetličarni potekal Hip Hop Reunion 2024, na katerem so se predstavila znana imena iz hip hop sveta. Dogodek je nedvomno zaznamoval fizični obračun med dvema rapperjema, nad katerim je bilo občinstvo očitno navdušeno, saj je v videu mogoče slišati: “Daj snemaj!”

Slovenski raper z umetniškim imenom Wera Bestrd je proti rapperju Unknownu zaklical: “Nisi še na vrsti, tiho bodi!” Ker Unknown ni utihnil, je Wera stopil proti njemu in mu prisolil klofuto ter pokazal sredinca. 

Če so do tega trenutka oboževalci mislili, da je bilo to zrežirano, v naslednjem trenutku več niso bili tega mnenja, saj so stvari ušle izpod nadzora. Unknown je Wera udaril tako močno, da so mu z nosu zletela očala.

Proti njima sta hitro stekla tonski mojster in snemalec, ki ga je odneslo z odra. Pritekli so tudi varnostniki in rapperja, ki sta še kar mahala po zraku drug proti drugemu, poskušala umiriti.

@genxtagregi #werabestrd VS #unknown #hiphopreunion #2024 #fight #battle ♬ original sound - GenxtaG

Očitno je bil pretep lepa popestritev za občinstvo, ki je na koncu navdušeno zakričalo.

Nekoliko manj so bili navdušeni sledilci na TikToku, eden izmed njih je komentiral: “Propadli smo kot družba.”

Se strinjate?

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:53 23. Oktober 2024.

    Čisto prav, ke ge je piča nazaj, samo premalo...

  • 13:23 23. Oktober 2024.

    gnil sistem, gnila družba... vse bolj se mi dozdeva, da je ta planet umobolnica galaksije..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.