Video razkriva, kaj si princesa Charlotte misli o Meghan Markle

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Otroci takoj pokažejo, kaj si mislijo.
Oglej si celoten članek

Mineva druga obletnica pogreba kraljice Elizabete, ki v Windsorju počiva poleg svojih staršev, sestre princese Margarete in njenega moža princa Philipa. Tudi ta dan kraljeva družina ni mogla popolnoma skriti razkola v njihovi družini. Napeto družinsko situacijo najbolj slikovito prikaže reakcija princese Charlotte, ko je videla Meghan Markle jokati.

Charlotte se je namreč v nekem trenutku obrnila proti svoji teti, ki se ji je nasmehnila. Princesa je prijazno gesto ignorirala in zatem naredila skremžen izraz na obrazu. “Otroci ne lažejo. Charlotte ve, komu lahko zaupa, in to ni Harryjeva žena Meghan,” so komentirali številni.

Spet drugi so skeptični, ali je Charlotte res pogledala Meghan. Na številnih javnih prireditvah je princesa velikokrat svojega starejšega brata Georgea učila protokola in to je storila tudi tokrat. Princu to očitno ni bilo pogodu, zato jo je uščipnil, in ko se je obrnila, je rekla: “Ouč.”

Možno je tudi, da je bila princesa samo radovedna glede Meghan. "Morda je slišala nekaj o Meghan in jo je pogledala, ker je ni veliko videla. Meghan se ji je nasmehnila in jo spravila v zadrego, zato se je obrnila stran," prav tako menijo oboževalci kraljeve družine.

Nikakor pa ne bi bilo presenetljivo, da je Charlotte res reagirala na Meghanino točenje solza, ki so ga tuji mediji označili kot lažno in hinavsko. Pred dnevi je namreč spet odjeknila vest, da se je menda vsi bojijo.

Da je z njo menda nemogoče delati, se je razvedelo že pred leti, ko je več njenih zaposlenih čez noč dalo odpoved. Tudi njena asistentka, in sicer po samo šestih mesecih. Obtožbe, da Meghan ustrahuje osebje, so bile tako hude, da je leta 2021 Buckinghamska palača sprožila preiskavo. Nekdanja igralka je govorice opisala kot "preračunljivo blatenje". Preiskava je bila zaključena leta 2022, vendar njeni rezultati niso bili nikoli javno objavljeni.

Vir blizu para je za Hollywood Reporter pred kratkim povedal: "Vsi se bojijo Meghan. Norčuje se iz drugih, ne sprejema nasvetov. Oba se slabo odločata, pogosto si premislita." Harry naj bi bil sicer očarljiv, a glavno besedo ima Meghan, ki naj bi bila "grozna". Neki drugi vir pa je o vojvodinji razkril: "Neizprosna je. Hodi naokoli kot diktatorka v visokih petah, se jezi in ukazuje. Videl sem, kako je odrasle moške spravila v jok."

Princesino reakcijo si lahko ogledate v videu spodaj.

@ri7uga Charlotte reaction is very interesting 🤔 #queen #queenelizabeth #queenelizabethii #kingcharles #katemiddleton #camillaparkerbowles #princeharry #meghanmarkle #princegeorge #princesscharlotte #pincelouis #princessanne #princeandrew #princephilip #princeedward #princewilliam #doyougetdejavu #princessdiana #princessdianafuneral #ripqueen #ladylouise #glimpseofus #onlylovecanhurtlikethis #peterphillips #zaratindall #zaraphillips #princewilliam #princeharry #princessbeatrice #princesseugenie #ladylouise #viscountsevern #jamesviscountsevern #viscountsevernjames #viscountjames #sophiecountessofwessx #siblings #siblinglove #weusedtobebestbuddies #frozen #williamandharry #princessmargaret #youbetrayedme #traitor #ohno #ohnono #ohnonononoo ♬ Oh No - Kreepa

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:43 21. September 2024.

    A borut še pobira smeti?

  • 10:18 21. September 2024.

    Tamala pocne kar ji je ukazano…pac zapisana pravila v firmi, ki v tem primeru pomeni Dvor

  • 10:01 21. September 2024.

    Ste pa tečni ko drek

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.