Video: Princ William se je pred kamero spozabil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prav nič kraljevsko obnašanje.
Oglej si celoten članek

Teniški turnir v Wimbledonu je v polnem teku. Med rednimi gosti so vsako leto tudi člani britanskega dvora. Največ prahu vedno dvigneta William in Kate, ki sta pri svojih podanikih izjemno priljubljena. Par se na tribuni odkrito veseli in tudi jezi, kadar sreča ni na strani njunih favoritov.

Po spletu je zaokrožil video iz leta 2022. William in Kate sta tistega dne navijala za Camerona Norrieja, ki je igral proti Novaku Đokoviću in visoko izgubil.

Kamera je ujela, kako se je princ na tribuni jezil in se malo spozabil. Izustil je: "Ne, ne, ne. Fu**." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:38 5. Julij 2023.

    Spet ta avtor, plačan za vsebino teh bednih prispevkov..Koga to zanima ?

  • 09:54 5. Julij 2023.

    Ne vem zakaj se čudite prostaštvu člana degenerirane familije, ki so se stoletja poročali v ožjem sorodstvu...Sicer pa je to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.