Video: Posnela zadnje trenutke ruske vplivnice

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ruska vplivnica Arina G. se iz Gruzije ni več vrnila.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil tragični video ruske vplivnice Arine G., kako razposajeno pleše po ulicah Tbilisija. Nato se nenadoma zasliši krik in videa je konec. Gre za pretresljive prizore, ki prikazujejo zadnje trenutke 24-letne turistke, ki je med snemanjem padla v nezavarovan podhod podzemne železnice.

Arino je spremljala prijateljica, ki je najprej držala mobilni telefon in posnela, kako sta z Arino veselo prepevali pesem ruske fantovske skupine Hunger, ki po pisanju The Sun nosi naslov  "Zadnjič". Nato pa je Arina prijateljici vzela napravo in jo najprej usmerila k sebi, nato pa proti njej. Hodila je nazaj in se spotaknila ob nizek zid, ki je bil ob strani jaška podzemne železnice.

24-letnica je utrpela hude poškodbe glave in zlom vratu. Umrla je v bolnišnici. 

Po tragediji so ob podhodu v spomin na preminulo turistiko domačini položili cvetje in sveče. Neki Gruzijec je nato prek družbenih omrežij opozoril, kako nevaren je ta nizek zid: "Čez ta zid bi lahko padel vsak," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.