VIDEO: Pamela Anderson med intervjujem doživela šok, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šokiralo jo je dejanje igralke Drew Barrymore.
Oglej si celoten članek

Igralka Pamela Anderson, ena največjih seks simbolov vseh časov, ličil ne nosi od lanskega septembra, ko se je popolnoma naravnega videza sprehodila po modni brvi na tednu mode v Parizu in navdušila ves svet.

57-letnica je o svoji odločitvi spregovorila v pogovorni oddaji igralke Drew Barrymore, ki prav tako ni nosila niti kančka ličil. “Ali ni to osvobajajoče? Počutim se svobodno. Trajalo je kar nekaj časa, da sem se tako počutila, ker smo sami sebi največji kritiki,” je pripomnila Pamela.

Bila sem na pariškem tednu mode in se odločila, da grem le na modno revijo. Ni mi bilo treba tekmovati z nikomer. Na primer, zakaj zapravljam tri ure na stolu za ličenje, ko imam na sebi ta čudovita oblačila Vivienne Westwood? In nisem vedela, da bo kdo sploh opazil, da sem brez ličil,” je povedala igralka.

Ko so ljudje prihajali k njej in se pogovarjali o tem, da je brez ličil, se je 57-letnica začela spraševati, kdo pravzaprav je. 

“Veste, takrat sem šla domov na svoj vrt in začela saditi stvari se vračati nazaj k naravi, k drevesom, ki me poznajo od rojstva. Kupila sem babičino nepremičnino in jo prenovila. Potem sem nehala nositi ličila in ugotovila, da se v sebi počutim odlično,” je pripovedovala Andersonova.

Medtem ko je dodala, da je to najlepše obdobje v njenem življenju, je navdušila Drew do te mere, da si je ta kar sredi intervjuja začela trgati lasne podaljške. “Oprostite, zares bomo iskreni v tem šovu,” je rekla in podaljšek vrgla za kavč.

Foto: Profimedia Drew Barrymore

V tistem trenutku je bil Pamelin izraz na obrazu neprecenljiv. Bila je tako presenečena in ponosna, da je začela ploskati.

Video si lahko ogledate spodaj:

@thedrewbarrymoreshow Pamela Anderson shares why she ditched makeup for good. Tune in TUESDAY (Oct. 22) for more! #pamelaanderson #makeup #beauty #skincare @sonsie ♬ original sound - thedrewbarrymoreshow

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.