Video: Grozljivka v zabaviščnem parku

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Deset minut so viseli v zraku in to med hudim deževjem.
Oglej si celoten članek

Zabaviščni park Six Flags v Mehiki bo verjetno po tem incidentu, ki se je zgodil pretekli teden, izgubil kar nekaj obiskovalcev. Med hudim deževjem se je namreč ustavil vrtiljak SkyScreamer ride, zaradi česar je več ljudi obtičalo na 76 metrih višine. Na rešitev so čakali deset minut. 

Deževje je spremljal tudi močan veter, ki je situacijo poslabšal. Na posnetku lahko vidite, kako so se adrenalina željni obiskovalci oklepali jeklenih verig, slišijo se tudi posamični kriki. Na srečo nihče ni bil poškodovan. Odgovorni pri zabaviščnem parku so pozneje razložili, da je nevšečnosti povzročilo neurje, omenjeni vrtiljak pa ni bila edina atrakcija, ki se je sredi slabega vremena ustavila. "Na žalost se je med evakuacijo nevihta okrepila in našim obiskovalcem povzročila nekaj neprijetnih trenutkov. Osebje parka je poskrbelo za vse obiskovalce, zabeležili nismo nobenih incidentov. Sky Screamer je kmalu zatem spet normalno deloval," so povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:08 29. Avgust 2024.

    So obiskovalci morali doplačati zaradi dodatne mere adrenalina? 10 minut sicer ni prav veliko. Ugibam, da je na območju zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.