Video: Član naše najbolj vroče skupine sporočil žalostno novico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To s cmokom v grlu sporočajo Joker Out.
Oglej si celoten članek

Fantje trenutno najbolj popularnega banda pri nas, Joker Out, so družno stopili pred kamero in sporočili žalostno novico. Basist Martin Jurković zapušča skupino, kot je razkril na uradni Instagram stani banda.

S cmokom v grlu je povedal, da je bila to najtežja odločitev v njegovem življenju, saj s skupino v zadnjem času žanjejo velike uspehe (razprodani koncerti v Cvetličani in Križankah, nastopi na svetovnih festivalskih odrih ...), s fanti pa je preživel tudi svoja najlepša mladostniška leta. Povedal je, da se je odločil za drugo pot, ki se ji v življenju tudi poveča in da je hvaležen, da so fantje njegovo odločitev sprejeli z razumevanjem.

Njihov pevec Bojan je še dodal, da Martin ostaja del banda, čeprav ga ne bo več na odru, prav vsi pa so ga ob koncu nagovora družno objeli. Ta ganljiv prizor si poglejte v videu, ki so ga objavili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.