Videl je v dušo pohotnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Moj bog, saj ga bom ubila!" je vzkliknila Klavdija, ko se je pogledala v ogledalo. Tam se ji je nazaj smehljalo svetlolaso dekle, z zlatimi valovi preko ramen do čvrstih prsi, nagajivih, modrih oči in z vrhom kazalca med belimi zobmi.
Oglej si celoten članek

Že tako čvrsto oprsje je bilo zdaj videti kot ulito v erotičen nedrček rdeče-roza kombinacije. Kar kipelo je iz njega in bila je neznansko ponosna na svoje telo. Z dlanjo je šla počasi preko ploskega trebuha, se s prsti dotaknila okraska v popku, potem pa se zazrla v spodnji del oprave. Rdeča čipka, kombinirana z roza robovi, jo je naredila za boginjo erotike. Prvič v življenju si je okoli pasu nadela dodatek, h kateremu je pripela rdeče trakove, ki so preko stegen držali hlačne nogavice. Nagajivo je prekrižala stopala in privzdignila desni bok ter poudarila seksi zadnjico. Za hip si je poskušala ustvariti sliko srečanja s svojim ljubimcem, ko jo bo zagledal v tej opravi. Potem je njena dlan s trebuha krenila še nižje. Prsti so prešli rdečo čipko in se ustavili šele na mednožju, kjer jo je povsem nepričakovano pričelo ščemeti. Prijelo jo je, da bi nadaljevala, se samozadovoljevala pred ogledalom in doživela prvovrsten orgazem kakršnega še ni izkusila. Uspela se je prepričati, da še ni pravi čas za to.

Tako posebno se je uredila zanj in bilo bi preveč sebično, če bi se zabavala brez njega. Še enkrat se je pobožala po lepo porjaveli koži in segla po črnem krilu, ter beli bluzi. Preden je odšla iz sobe, si je nadela še nova očala s črnim okvirjem in si nataknila čevlje z visoko peto. Videti je bila kot stroga učiteljica, ki pa je pod resnimi oblačili skrivala pravo hudičevko in pohotnico brez meja. Na ulici se je počutila vzburljivo in se spraševala, ali bi kateri od mimoidočih znal pravilno uganiti, kaj nosi spodaj. Ves čas se je vzburjala s podobnimi domislicami in k njemu prišla že primerno ogreta. Medtem, ko ji je odpiral vrata, se je kar tresla od vznemirjenja in komaj čakala, da je zagledala njegov prelep obraz. Nasmehnil se ji je in jo povabil naprej.

Želela si je, da bi jo zgrabil sredi hodnika, strgal obleko z nje in zadovoljil potrebo, ki jo je že predolgo preganjala. Pod razpeto srajco se mu je svetlikal obesek, ki mu ga je kupila za rojstni dan. Tako lepo se je podal njegovemu možatemu telesu, da si ga je sklenila pobliže ogledati. Začutil je njeno stanje, povišano temperaturo, ki je žarela od nje in kmalu je na svojih ustnicah čutil njene, tresoče, nežne, kako ga poljubljajo in božajo njegov obraz, vrat, ... Spustil je dlani na njeno privlačno zadnjico in se ji postopoma predajal. Za hipec je odmaknila svoj obraz od njega in se zaljubljeno zagledala v njegove temne oči. V tistem pogledu ni videl le zaljubljenosti. Videl je v dušo pohotnice pred seboj, ki se je goreče želela ljubiti z njim. Z roko mu je segla med noge in pod hlačami otipala velikega korenjaka. Velikega, ki pa mora postati še precej večji. Kmalu se je prebudil in ji pošteno silil v dlan, zato je razpela njegove hlače in si ga prisvojila.

Potem ga je nepričakovano pustila takšnega stati sredi hodnika in stopila korak nazaj. Zapeljivo se je pričela slačiti, odpenjala gumb za gumbom na svoji bluzi, jo spustila na tla, potem pa si odpela zadrgo zadaj na krilu in tudi to z nekaj gibi v bokih, odložila na tla. Nažirala se je z zadovoljstva ob njegovem osuplem pogledu in hrepenela po tistem ogromnem tiču, ki mu je utripajoč stal med nogami. Želela se je spustiti k njemu in ga obdelati s svojimi usti, a je bila prepozna. Zdaj je on klečal pred njo, ljubkoval njeno pregrešno lepo telo in jo poljubljal na mednožje kar preko rdeče čipke. Odmaknil je spodnjice in k vroči češplji prislonil svoje ustnice.

Mešalo se ji je od užitka, potem pa jo je popolnoma razorožil, ko je z jezikom pričel bezati po nabreklem in skrajno občutljivem ščegetavčku. Zadovoljeval jo je, kot je znal le on, in ko mu je nogo ovesila preko ramena, je lahko le še nekontrolirano ječala, ko ji je z jezikom polnil pohotnico. V trenutku največje naslade je prenehal in jo tresočo prislonil ob steno. Korenjak mu je še vedno streljal iz hlač. Prijel se je zanj in ga povedel k vzburjeni češpljici. Milo je ječala, ko je sunil vanjo, močno prijel pod ritnici in obraz zakopal v bujne prsi. Znova je sunil, da jo je dvignilo na prste stojne noge. Z drugo se ga je oklepala okoli pasu in mu prihajala nasproti. Združila sta se v eno, se ljubila in trgala tišino njegovega doma s svojimi vzdihljaji in ječanjem, ki je čez nekaj časa potihnilo.

Prva sila je bila potešena. Zdaj je na vrsto prišlo dolgo razvajanje na njegovi velikanski postelji, potem pa ljubljenje dolgo v noč in vse do ranega jutra. Počela mu bo vse tisto kar ima rad. Zasluži si, da ga razvaja. Da ljubkuje lepega tiča, ki ji daje toliko zadovoljstva, da mu pokaže svoje zapeljivo telo v vseh mogočih položajih. Da ga zvabi s svojo krasno ritko in se mu prepusti tako kot si želi on. Tako bo za oba dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.