Victoria besna na medije

Foto: FameFlynet Victoria Beckham Foto: Žurnal24 Victoria Beckham Foto: Žurnal24 Victoria Beckham
Victorio Beckham so ameriški mediji prejšnji teden raztrgali. Zvezdnica je zdaj udarila nazaj.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham je prejšnji teden v New Yorku predstavila svojo že osmo kolekcijo oblačil. A mediji so se raje kot o njenih modnih podvigih razpisali o njenem videzu. "Victoria Beckham strašljivo suha," je poročal mr.paparazzi.com, New York Post je opazil velike podočnjake, Mirror pa je zapisal, da je bila Vicky tako zaspana, da se tokrat še kremžiti ni bila zmožna.

Mediji so si bili torej edini – Victoria je bila videti slabo. Tovrstnih komentarjev je nekdanja pevka sicer vajena, tokrat pa jih ni mogla preslišati. "Sem mati s kariero. Dajte mi mir. /.../ Nič zato, če ljudje menijo, da sem videti obupno. Nisem. Imam ogromno dela. Utrujena sem, prekleto utrujena," je v intervjuju povedala Vicky in dodala: "Sem kot vsaka delavna mati z veliko otroki. Težko je. Ne spim veliko. Tudi Harper ne spi veliko, ponoči pa prek Skypa opravljam še nujne telefonske klice. Kot vsaka mati tudi jaz bedim ob dojenčku. To tudi želim. Nimam zaposlenih, ki bi to opravili namesto mene. /.../ Vedno ne morem izgledati brezhibno."

Ali so se njene besede dotaknile medijev, ni znano. So pa Victorio podprle številne matere, ki razumejo njene tegobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.