Victoria Beckham ponovno v visokih petah

Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham Foto: Flynet Victoria Beckham, David Beckham, Harper Seven Beckham
Zatem ko se je konec avgusta na newyorškem tednu mode zaradi težav s hrbtenico, ki naj bi bile posledica nošnje previsokih pet, pojavila v čevljih brez pete, se zvezdnica očitno ponovno prepušča tej 'pregrehi'.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham je po svoji četrti nosečnosti trpela za hudimi bolečinami v disku, ki naj bi bile po mnenju njenega zdravnika posledica ravno pretirane nošnje visokih pet. Tako je na newyorškem tednu mode konec avgusta presenetila v čevljih z nizko peto. Vendar pa je, navkljub pričakovanjem, da se bo vsaj še za nekaj časa odpovedala svojim najljubšim čevljem, moč nekdanjo posh spajsico že opaziti nazaj v njenih 'višavah'.

Victoria se očitno le ne more upreti vrtoglavo visokim petam, v katerih se je pred dnevi sprehodila z malo Harper Seven v naročju in možem Davidom ob sebi v Los Angelesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.