Veliko se je govorilo, sedaj pa Janša fotografiran s svetlolasko!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da se na Krvavcu mudi hollywoodska zvezdnica, se je govorilo in pisalo že dlje časa …
Oglej si celoten članek

"Veliko se je govorilo in pisalo. Krožile so različne fotografije in informacije. Ugibanj ni več! Tokrat resnična in ne dvojnica Naomi Watts je z ekipo uspešno zaključila del snemanja filma Neskončno neurje, ki se je odvijalo v pravem alpskem raju na Krvavcu. Izjemne snežne razmere in dih jemajoči razgledi so bili vrhunska kulisa, ki bo potovala po celem svetu v dramatični zgodbi glavne junakinje na poti samo-odkrivanja, ki se sprevrže v srhljivo zgodbo o preživetju," so zapisali na uradni Facebook strani Krvavec in objavili tudi fotografije oskarjevke v družbi direktorja smučišča, Janeza Janše.

Foto: Facebook Janez Janša

"V 14 dneh, kolikor jih je snemalna ekipa preživela na Krvavcu, smo poskrbeli za njihovo udobje in po najboljših močeh pripomogli k snemanju v izjemno zahtevnih pogojih. Ob zaključku snemanja je igralki direktor RTC Krvavec Jani Janša podaril čudovito skulpturo snežinke obogateno z zlatnikom, graviranim s simboloma Krvavca in naše prelepe Slovenije. Ob darilu je igralka hvaležno povedala, da bo imelo posebno mesto v njenem domu in da bosta Krvavec in Slovenija tudi po odhodu domov, ostala z njo. Dvakratna nominiranka za oskarja in dobitnica zlatega globusa nas je navdušila s svojo izjemno prijetno, simpatično energijo in prav nič zvezdniškim nastopom. Na povabilo direktorja RTC Krvavec, naj še kdaj pride, je povedala: 'Tukaj je res čudovito, z veseljem se bom vrnila še s svojimi najbližjimi na dopust!' V družbi glavnega igralca Billyja Howla je takole pozirala za naše kamere. Skrita sicer za masko, a z nasmehom v prelepih očeh," so še sporočili.  

Foto: Facebook Janez Janša

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:30 12. Marec 2021.

    Titoisti pustite politiko in se posvetite rekreaciji bobolj zdravo.

  • 20:11 11. Marec 2021.

    Krvavškemu Janezu Janši prav privoščim, vladni Janez bi nam pa itak sramoto delal.

  • 18:37 11. Marec 2021.

    Janez iz Krvavca, daj prosimo te, da si spremeniš priimek! Sem mislil, da je JJ imel kaj zraven!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.