Vedel sem, da bom gnetel te velike joške

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Reakcija poslovnega partnerja me je pošteno ujezila. Ugasnil sem telefon in sklenil dan preživeti v popolni osami. Zunaj je sijalo sonce in končno sem si po dolgem času lahko privoščil lenarjenje na balkonu v športnih oblačilih.
Oglej si celoten članek

K sreči živim stran od ceste in sem lahko užival v svežem zraku, ki je polnil moje nosnice. Naslonjen na kovinsko ogrado sem kukal k sosedi. Tam je živela že skoraj pol leta, a sem jo srečal morda le petkrat, saj odhajam in prihajam ob zelo nenavadnih urah. Zdelo se mi je, da je simpatična, mojih let in da ima precej velike prsi. Ko pa je naslednji trenutek stopila na balkon in se mi je od zgoraj odprl pogled na njen dekolte, me je kar potegnilo navzdol. Mislim, da sem odprtih ust zijal dol vsaj dve minuti. Toliko časa je minilo, da je na svojem telesu začutila otipavanje mojih oči in se je sunkovito obrnila navzgor. Nisem imel kam.

Če bi odskočil bi izpadel še večji bebec. Raje sem jo vljudno pozdravil in skušal na ustnice privleči čim bolj naraven nasmeh. "O, sosed! Končno se spet vidiva," je dejala in mi pomahala: "Prideš na kavo?" Brez razmišljanja sem sprejel povabilo in se preselil nadstropje nižje. Ime ji je bilo Anita in nehote se mi je v moj perverzni um takoj prikradel verz znane pesmi: "Anita ni nikoli sita." Upal sem, da to drži in kljub temu, da sem skušal brzdati svoje nagone, sem ves čas buljil v njene zares ogromne prsi. Dala mi je vedeti, da vidi, kaj počnem in se celo še nekoliko bolj izzivalno presedla. "Si sam?" je vprašala iznenada. Samski sem bil že vsaj eno leto. Vsake toliko je pri meni odležala kakšna priležnica, to pa je bilo tudi vse. Ne vem zakaj, ampak takoj sem vedel, da bom še isti dan gnetel tiste velike joške, ji ril med nogami in tešil svojo spolno slo, ki mi je zadnje čase gledala že iz ušes.

Po uvodnem spoznavanju sva oba kmalu dojela, da nama iz oči bruha pohota in bila bi zares potrata časa, če bi se še kaj dosti sprenevedala. Kmalu se mi je pridružila na udobnem ležalniku. Sprva je le sedela zraven, z dolgimi nohti grebla po roki, nato pa so njeni prsti kmalu končali za mojo trenirko. Po prvem poljubu je šla po svoje tudi moja roka in seveda pristala na njenih balonih. V življenju še nisem božal tako velikih joškov in vprašanje, če jih bom še kdaj. Videlo se je, da je potrebna vsaj tako močno kot jaz in odkrito se je razveselila pokonci stoječega vojaka v mojih spodnjicah. Še dobro, da naju od zgoraj ni mogel videti nihče, saj je bil pogled na njen balkon možen le z mojega.

Tokrat pa se mi je odprl povsem nov pogled s povsem drugega balkona. Njeni joški so se znašli na mojem obrazu. Majico sem ji potegnil preko glave in z največjim veseljem odpel zaponko modrca na njenem hrbtu. Užival sem v poplavi oblin, ki so povsem prekrile moj obraz. Moj jezik je švigal sem ter tja in veselil sem se, kot bi pravkar zadel na lotu. Njena roka je vse hitreje švigala po mojem korenjaku in neznansko sem si ga želel imeti globoko v njeni vroči muci. Tudi to sem medtem že uspel obiskati in sredinec mi kar ni hotel na plano iz tistega tesnega in vročega objema. Njeni boki so suvali naprej in nazaj, ter v vse ostale strani, in ko se je končno znašla na mojem potrebnem tiču, sem mislil, da me bo od vsega lepega konec.

Nikoli se takole na hitro ne bi zapletel v te reči brez kondoma. Toda tokrat se je vse odvilo v trenutku in preden sem lahko pomislil na karkoli, se je joškata lepotička že nabijala na mojega tiča. Njeni joški so nepredstavljivo odskakovali od njenega telesa, njen zadovoljen nasmeh pa kar ni in ni izginil z njenega obraza, vse dokler ni v blaženih krčih obležala na meni in tiho ječala, kako lepo ji je.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.