Vadnjal ni vedel, da se stiska k slavni sestri

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Novinar Simon Vadnjal se stiska k zajčicam, medtem ko njegova znana žena Jelena švica za štedilnikom.
Oglej si celoten članek

Simon Vadnjal, novinar oddaje Pop In, se je konec tedna udeležil Playbojeve zabave, kjer so ga fotografi ujeli v objemu vroče sestre Denisa Avdića in Playbojeve zajčice Iris Avdić. Medtem ko se Simon, sicer po službeni dolžnosti, vrti na zabavah, pa se njegova žena Jelena, nekdanja voditeljica oddaje Ekstra magazina, mudi za štedilniki resničnostnega šova Master Chef, ki je za tekmovalce menda zelo naporen. 

"Sploh nisem vedel, kdo je. Fotograf nam je rekel naj se malo stisnemo za fotografijo. A je v redu izpadlo, ker to je važno," se je pošalil Simon in izdal, da Jelena ni prav nič ljubosumna, saj ve, da so del vsake zabave tudi lepe punce. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.