V trendu: slamnik s šiltkom

Foto: Imaxtree klobuk Foto: Imaxtree klobuk Foto: Imaxtree zivljenje 12.06.13. Pin Up Stars S13 181, foto: Imaxtree Foto: H&M H&M, 9,95 EUR Foto: Stradivarius Stradivarius, 12,95 EUR Foto: Asos Asos, 10,60 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 15,99 EUR
Enobarvni slamniki z velikimi krajci pustijo glamurozen vtis, športno navihanega pa takšni s šiltkom.
Oglej si celoten članek

Šik v mestu in na plaži

Slamnik lahko nosite k prav vsem poletnim kombinacijam; z njim boste zelo šik videti v mestu in na plaži, kjer naj postane vaš modni zaveznik.

Poživite ga

Za opaznejši videz slamnik poživite s cvetovi ali sadnimi oblikami, okoli njega pa lahko ovijete tanjšo pisano ruto. Športne navdušenke izberite mini slamnik s šiltkom, zelo modne pa boste tudi z ruto, ki jo nosite kot trak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.