V tem trenutku je bila Suri Cruise še v redu, nato pa ...

Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise
Kaj se dogaja pod streho družine Holmes?
Oglej si celoten članek

Paparaci niso za petami le Tomu Cruisu in Katie Holmes, ampak tudi njuni 18-letni hčerki Suri, ki se je včeraj sprehajala po New Yorku. Mladenka se je pogovarjala po telefonu. Pogovor je bil sprva miren, čez čas pa je Suri postala zelo čustvena in planila v jok. Kaj se je zgodilo, ni znano. 

Konec julija so veliko prahu dvignile tudi fotografije njene mame Katie, ki se je najprej prepirala po telefonu, dva dni pozneje pa se je po mestu sprehajala z modricami in zabuhlim obrazom. 

Dvojica ima sicer veliko razlogov za veselje, saj je Suri letos uspešno zaključila srednjo šolo in se pripravlja na študij na univerzi Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Katie je na hčerko, ki s svojim slavnim očetom menda ni v stikih, upravičeno ponosna. Pred časom je povedala, da je njen glavni cilj kot mama ta, da daje Suri vedeti, da je zelo ljubljena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:28 5. Avgust 2024.

    Ji je fant javil naj gre na shujševalno in naj se malo lepše obleče,drugače jo bo nogiral.

  • 15:26 5. Avgust 2024.

    Debilen članek brez glave in repa!

  • 14:56 5. Avgust 2024.

    Ir. K., zakaj ne napišeš še, kdaj ima ta kao Suri tardečo? To bi valjda sodilo v ta neverjeten članek, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.