V svoji postelji našel Aguilerovo

Foto: Žurnal24 Renner Christininega obiska ni bil vesel. (Foto: Flynet)
Jeremy Renner je bil vse kaj drugega kot vesel, ko je med rjuhami zagledal pijano Christino Aguilero.
Oglej si celoten članek

Igralec Jeremy Renner je na zabavi po podelitvi zlatih globusov prijatelju povedal, kaj se je pripetilo na njegovi zabavi za rojstni dan. Nenapovedano ga je obiskala Christina Aguilera, se pošteno napila in se ulegla v njegovo posteljo. "Nekdo mi je zašepetal, da je v moji postelji. Stekel sem gor, odprl vrata in rekel: 'Um, zdravo. Kaj delaš tukaj?' Ona je nekaj zamrmrala, njen prijatelj pa jo je masiral. Kdo pride na zabavo neznanca in se uleže v njegovo posteljo?" je šokirano razlagal Renner.

Govorice, da je Christininega bivšega moža Jordana Bratmana, od katerega se je nedavno ločila, res motilo ženino nenadzorovano veseljačenje, očitno držijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.