V šovu pridobila tudi kilograme, ne le simpatije

Foto: Ana Gregorič Alma Pijuković Foto: Voyo alma
Alma se glede odvečnih kilogram ne sekira in prav je tako!
Oglej si celoten članek

Budno oko gledalcev šova Big Brother ni izpustilo, da se je tekmovalka Alma v šovu malce poredila. Menda za 15 kilogramov, a nam tega ni hotela potrditi. Da rada je, ne skriva, vendar obljublja, da bo do finala, ki je že prihodnji teden, spet v stari formi.

"Tako bom rekla, 'bolje da ljulja nego da žulja' (bolje, da ziba kot žuli, op. a). (smeh) Ne vem, kaj ljudje obsojajo, na svetu smo različni ljudje. Apetit imam tudi zunaj, vendar zunaj jem dokaj zdravo in se ukvarjam s športom. Notri so bile drugačne okoliščine in ne zanikam, da sem se zredila, a do finalne oddaje se bom potrudila biti bomba, tako da se ne sekiram," pravi Alma, ki so ji nekateri gledalci očitali, da je v šovu nosila le še kopalni plašč, ker ji nič drugega več ni bilo prav. 

Kilogrami gor ali dol, ob plesnih ritmih je še vedno čisto prava zapeljivka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.