V šov sta se vrnila nekdanja barovca

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Včeraj je morala Bar zapustiti Tanja, ki jo je na vročem stolu premagala Ivona. V šov pa sta se vrnila Danijel in Eva.
Oglej si celoten članek

Barovcev, ki se potegujejo za 50 tisoč evrov, je vedno manj, dela pa vedno več. Televizijci so se zato odločili, da v šov vrnejo dva tekmovalca, ji jim bosta pomagala. Odločili so se za Evo in Danijela, ki sta morala šov zapustiti na samem začetku in se zato nista imel priložnosti dokazati.

Nekdanja barovca se ne potegujeta za denar, pri podeljevanju minusov in plusov pa bosta lahko glasovala, in sicer kot ena oseba.

Kot pravita, do barovcev ne gojita zamer, Danijel pa je kljub temu izpostavil: "Starih zamer ne gojim, to se mi sliši pregrobo. Videl pa sem, kakšni so določeni ljudje. Sanja, Tanja in Črt so mi tisti teden, ko sem izpadel, podelili svoj minus, v oddaji pa so izrazili željo, da v Baru ostanem jaz. Zakaj mi daš minus, če hočeš, da ostanem jaz? To mi je skregano z logiko in tega ne odobravam.”

Bomo videli, ali bosta svojim favoritom pomagala do zmage ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:04 10. Maj 2015.

    A res nemore noben une drolje avšaste vn vržt??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.