V novem Boratu grd komentar o Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sacha Baron Cohen je že enkrat užalil Slovenijo oziroma Slovenke. Tudi v novem Boratu naše države ni pozabil omeniti.
Oglej si celoten članek

Igralec Sacha Baron Cohen je posnel nadaljevanje filma Borat, s katerim je pred leti razočaral Kazahstance. Tokrat se je lotil ameriške politike, med drugim tudi Trumpovega odvetnika Rudyja Giulianija, ki se je moral zaradi prizora v filmu celo zagovarjati. Več o tem TUKAJ.

V filmu je omenjena tudi Slovenija. Boratova hči gleda risanko z naslovom Melania, ki govori o "osamljenem kmečkem dekletu iz us**** države Slovenije, ki sanja o poroki z bogatim in starim moškim“. Kako Melania tega moškega spozna, si lahko ogledate v spodnjem izseku.

To sicer ni prvič, da je Cohen v svojih filmih omenil našo državo. Se še spomnite filma Ali G?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • ode
    07:25 27. Oktober 2020.

    Nič hudega. 70% evropejcev in 99,9999% američanov in ostalih neevropejcev, ne zna na globusu pokazati, kje je Slovenija. Niti ne …

  • 05:06 27. Oktober 2020.

    Zato se mu vsake toliko časa zgodi tožba ki jo izgubi

  • 04:28 27. Oktober 2020.

    High 5!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.