V MasterChefu bo tekmovala tudi znana lepotica

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Bila je finalistka tega lepotnega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

21-letna Klara Šmigoc rada ustvarja slaščice in širni Sloveniji želi predstaviti svojo strast, hkrati pa se želi v MasterChefu Slovenije še veliko naučiti. Je perfekcionistka, ki jedi preizkuša tako dolgo, dokler ji ne uspejo. Njena najljubša jed so testenine.

Lepotica je leta 2022 tekmovala v znanem lepotnem tekmovanju Miss Slovenija. O tem je za 24 ur povedala: "Bila sem finalistka Miss Slovenije 2022 in moram reči, da je to bila lepa izkušnja v mojem življenju. Predvsem zaradi tega, ker se je Miss pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino. V ospredju so predvsem podjetništvo, turizem in podobno,  zato se skozi celotno izkušnjo naučiš veliko novega in uporabnega, kar ti koristi v življenju nasploh. V MasterChef kuhinji mi bo ta izkušnja prišla prav predvsem iz vidika, da sem navajena javnega nastopanja in da se bom s kamerami veliko bolje spopadla."

Klara pravi, da se je njena strast do kuhanja razvila od majhnega, ko je babici za 60 let spekla torto. Od takrat je vedno več pekla in ustvarjala. Kako se bo Klara, ki je po izobrazbi organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu, izkazala v MasterChefu, pa bo znano kmalu.

Kdo vse bo še tekmoval v novi sezoni, si oglejte TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:59 1. Marec 2024.

    Spet plačan oglas POPtv. Treba jih je bojkotirati bando komercialno..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.