V Ljubezni na deželi nova ritka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Dekleta v šovu Ljubezen na deželi bodo ta teden dobila še eno tekmico. Boj za Juretovo srce bo tako postal še težji.
Oglej si celoten članek

Ta teden bo v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi še posebno vroče, saj bo v šov nepričakovano vstopilo novo dekle. Preostale kandidatke se bodo tako morale še bolj potruditi za pozornost vinarja Jureta Štekarja, saj mu lahko prav ona zmeša glavo.

Jure je sicer domov poslal že pet tekmovalk in si je že naredil krog favoritinj, a vse se lahko spremeni že v naslednji oddaji. Kdo je novo dekle, ostaja neznanka, saj so nam ustvarjalci šova skrivnostno poslali le eno fotografijo. Na tej dekle stoji ob bazenu, a če sodimo po njeni vroči ritki, bo tekma med dekleti postala še bolj napeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:37 29. Oktober 2013.

    Ali so v vrtcu tudi pocitnice, da si doma?

  • 08:14 29. Oktober 2013.

    Pa kaj so tele prisle iz reprezentance za metanje kladiva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.