V Križanke prihajata legendi

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Jasmin Stavros in Dražen Zečić bosta skupaj z gosti nastopila v Križankah in proslavila visok jubilej glasbenega delovanja!
Oglej si celoten članek

Premierno predstavljamo novo skladbo Dražena Zečića Prošlo poldne:

 

Legendi hrvaške popularne glasbe, Jasmin Stavros in Dražen Zečić, bosta 17. maja 2012 na odru Križank pričarala spektakularen koncert ob njunem visokem jubileju glasbenega delovanja. V ta namen bosta nastopila vsak s svojo spremljevalno skupino, kjer se jima bodo pridružili tudi posebni gostje. Z novo skladbo, ki nosi naslov Opet mlad, se lahko pohvali tudi Stavros:

Pripravite se na nepozaben koncert

Jasmin Stavros je okronan za kralja zabav in je znan po tem, da so njegovi koncerti vedno nabiti z veliko energije, ob kateri obiskovalci plešejo dolgo v noč. Z zadnjim albumom Ima dana je Stavros nanizal številne uspehe in svojim oboževalcem postregel z veliko novimi hiti, kot so Alkohol, Ima dana, ženske, Rastanimo se, Ima nas još (Ko pijane budale) … Pevec, jazz glasbenik, studijski bobnar in skladatelj Jasmin Stavros ima za sabo iskrivo glasbeno kariero, bogato z uspešnicami, kot so Umoran, Neka je šarala, Idem u Sloveniju, Nemoj se udavati, Rujan … Skupaj z glasbenim kolegom Draženom Zečićem bosta na odru Križank pričarala nepozaben koncert svojih največjih uspešnic.

Dražen Zečić je v karieri nanizal slovenski publiki dobro znane hite, kot so Zora, Pokidat ču lance sve, Sokole, Vladarica, Nitko nema dva života, Svatovi, Sedam godina, Tvoje oči zelene … Trenutno promovira album Crni kralj i bijela dama, ki je le v nekaj mesecih dosegel zlato naklado, ob tem pa mu je uspel tudi neverjeten podvig, saj je razprodal Areno v Puli, koncert pa so prenašale tudi televizijske kamere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.