V kakšne čevlje stopiti letošnjo zimo?

Foto: Žurnal24
Če hočete korakati vštric s trendom, so najboljša izbira gležnjarji, če želite biti ženstveni, so to visoke pete, če ste praktične narave, pa izberite visoke škornje z nizko peto.
Oglej si celoten članek

Tisti, ki zvesto sledite modnim zapovedim, letos ne pojdite mimo trendovskih gležnjarjev, ki so letošnji modni hit številka ena, ko gre za čevlje.

Kako jih kombinirati?

Enako primerna kombinacija je tista z obleko kot tista s hlačami dolžine kapri. Modne zasvojenke jih lahko nosite tudi z minikrilom, vendar vse skupaj nujno kombinirajte s tako imenovanimi legicami, saj vas sicer lahko pošteno zebe, kar pa ni vredno nobene modne zapovedi.


Praktične ženske se boste dobro počutile v tako imenovanem kavalirskem stilu, v katerem se ne boste mučile v visokih petah, ampak raje uživale v udobnem koraku škornjev z nizko peto.

Kako jih kombinirati?

Njihov velik plus je ta, da se podajo k vsem tipom postave – njihova udobnost je namreč neprecenljiva. Lahko jih nosite s pleteno obleko ali jih kombinirate s kavbojkami; pri tem bodite pozorni le na to, da se kavbojke v stiku s škornji ne bodo gubale. Če se odločite za to kombinacijo, je zato priporočljivo, da izberete zelo ozek model kavbojk.


Fantastični čevlji, polni ženstvenosti, ki jih krasi modna visoka peta, vam bodo pomagali pri tem, da se boste lažje odpovedali poletnim sandalam. Čevlji z visoko peto namreč vsako nogo lahko naredijo tanjšo in daljšo, zato jih večina žensk naravnost obožuje.

Kako jih kombinirati?

Odvisno od tipa čevljev: če se tesno oprijemajo vaše noge, jih nosite s krilom, obleko ali pod kavbojkami, če so nagubani, pa jih nosite s kratkimi ali zelo ozkimi hlačami, ki jih zataknite v čevlje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.