V garaži gola odkrila 35 oboževalcev

Foto: Little Monsters/Terry Richardson
Foto: Little Monsters/Terry Richardson
Tako izvirna kot je Lady Gaga, so tudi njeni oboževalci, ki se jim je uspelo pretihotapiti v pevkino perujsko rezidenco.
Oglej si celoten članek

"Vsako leto na zahvalni dan ista zgodba, zbudim se sredi noči (gola), da bi pomalicala ostanke slastne zahvalne večerje. Tako je bilo tudi tokrat, novost so bile le pošasti, ki sem jih odkrila v garaži," je na Twitterju zapisala Lady Gaga, ki se trenutno zadržuje v Peruju, kjer je imela koncert in preživela dan s spolno zlorabljenimi dekleti iz zavetišč.

A v Peruju tokrat ni presenečala le Gaga, temveč je njo presenetilo kar petintrideset oboževalcev, ki so se skrivali v njeni garaži. Ko se je pevka sredi noči gola odpravila pomalicati, je preko nadzornih kamer opazila, da se v garaži nekaj dogaja. Oklevala ni niti za sekundo in se kar gola odpravila preveriti situacijo. Težko je reči, kdo je bil nad kom bolj presenečen, Gaga nad petintridesetimi malimi pošastmi (kot ljubkovalno kliče svoje oboževalce) ali oboževalci nad golo Gago. Pevka pa se ni prav nič jezila, vsa situacija jo je očitno zabavala, saj je na Twitterju zapisala, da razmišljala, kako bi jim odstopila ostanke večerje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.