V enakih čevljih že 20 let

Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let. Foto: Reuters Anna Wintour v sandalih, ki jih nosi že 20 let.
Model čevljev, v katerih Anna Wintour hodi že 20 let, bo odslej na voljo vsem modnim navdušenkam, ki bodo zanje lahko dovolj globoko segle v denarnico.
Oglej si celoten članek

Bež sandali s paščki, v katerih urednica ameriškega Voguea Anna Wintour po modnih revijah, sprejemih in rdečih preprogah koraka že 20 let, bodo kmalu na voljo "vsem". Oblikovalec Manolo Blahnik je s sandali, ki jih vsa leta za urednico oblikuje po meri, zdaj popestril tudi svojo najnovejšo modno kolekcijo. Za par sandalov, ki bodo na voljo v več barvnih odtenkih, bo treba odšteti malo manj kot 600 evrov.

Bodo Annine modne sledilke nad njimi navdušene tako zelo kot ona? Tega ne vemo, Anna pa zatrjuje, da so to najudobnejši čevlji, ki zaradi klasičnega videza in bež odtenka ponujajo obilo možnosti za kombiniranje in prav zato jih zvesto nosi že vsa ta leta. Ker pa se Anna drži pravila, da nobenih čevljev ne nosi dva dni zaporedoma, ji oblikovalec vsako leto pošlje nekaj parov enakih sandalov pa tudi nekaj parov sandalov iz novih kolekcij, ki so urednici najbolj všeč.

Če so res tako posebni in hkrati univerzalni, presodite sami. Nam se kljub vsej hvali zdi, da bi Blahnik lahko Anne oblikoval takšne čevlje, iz katerih ji ne bi nerodno bežali prsti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mia
    10:18 25. September 2013.

    tudi sama izbiram brezčasna oblačila in obutev in, če jih oblečeš oz. obuješ dvakrat na leto zaradi količine vse garderobe, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.