V Domžalah ukradli zelo bolnega psa, ga je kdo videl?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pomeranca so ukradli z dvorišča.
Oglej si celoten članek

Organizacija K9 je na družbenih omrežjih objavila novico, da so v Domžalah ukradli psa, ki nujno potrebuje svoja zdravila.

Gre za kužka pasme pomeranec, ki so z rodovnikom zelo dragi. "Iz dvorišča v Prelogu pri Domžalah so včeraj 11. 4. 2023 med 15.15 in 16.00 ukradli pomeranca z imenom Pepe, starega 9 let. Odpeljali so ga z belim kombijem, saj so poleg kosovnih odpadkov, ki se trenutno zbirajo po ulici, ukradli tudi njega. Pepe nujno potrebuje zdravila zaradi težav z dihanjem, težko hodi in tudi njegova koža in dlaka nista v dobrem stanju. Kdor bi karkoli vedel ali videl, naj prosim sporoči. Denarna nagrada!!" so zapisali.

Vsi, ki imate o psu informacije, se obrnite na lastnico

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.