V A380 nič seksa med oblaki

Foto: Žurnal24 A380 je tako veliko letalo, da lahko najbolj petičnim potnikom ponudi celo zaseb
Pohotneži, ki bi se radi včlanili v klub Mile High v airbusu A380, bodo razočarani. Prestižne kabine s posteljami niso zvočno izolirane, zato med oblaki seksa ne bo.
Oglej si celoten članek

Singapore Airlines, prva letalska družba na svetu, ki je A380 vpeljala v redne linije, je seksanje potnikov med letom prepovedala. V diskretnem sporočilu ljudi naprošajo, naj se držijo standardov obnašanja na letalih ter ne motijo drugih potnikov in letalskega osebja.

Najpetičnejšim gostom so v airbusu namenili dvoposteljne kabine, ki so med seboj ločene s tankimi predelnimi stenami in drsnimi vrati. Na žalost pa se skoznje sliši vse, še posebno akcija med rjuhami. Na to niso računali navdušenci, ki so želeli svoj vstop v klub Mile High, to je klub ljudi, ki so seksali na višini več kot miljo visoko, začiniti s seksom na paradnem letalu Airbusa. "Prodajo ti francosko posteljo, zagotovijo zasebnost, šampanjec pa teče v potokih. Potem pa ti prepovejo tisto, kar je v takih okoliščinah najbolj normalno!" se je pridušal eden od potnikov.

Nebeški seks
Navdušeni člani kluba Mile High zatrjujejo, da je seks v letalu fantastičen. Nižji pritisk naj bi namreč pričaral intenzivnejše orgazme, stalno tiho vibriranje letala med letom pa hitreje vzburja spolne organe. Mnogi si užitke začinijo še s fantaziranjem o pohotnih stevardesah in mišičastih pilotih v uniformah. Večini je privlačna že misel, da na majhnem prostoru, polnem ljudi, delaš nekaj prepovedanega in tvegaš, da te bodo odkrili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.