Usodni da za dva zvezdnika

Foto: Flynet/EPA
Foto: Flynet/EPA
Ta konec tedna sta pred oltar stopila pevec Neil Diamond, ki se je poročil s svojo menedžerko, in igralka Carey Mulligan.
Oglej si celoten članek

Tudi ta konec tedna so odmevali zvezdniški poročni zvonovi. V angleškem Somersetu sta pred zvezdniškimi gosti, kot so Sienna Miller, Jake Gyllenhaal in Colin Firth, usodni da dahnila igralka Carey Mulligan in pevec skupine Mumford & Sons, Marcus Mumford. Par se sicer pozna že od otroških dni, lansko leto pa je postalo jasno, da sta zvezdnika več kot le prijatelja iz peskovnika.

Foto: FameFlynet Neil Diamond Svoje dolgoletno prijateljstvo z menedžerko Katie McNeil je s poroko okronal tudi legendarni pevec uspešnice Cherry, Cherry Neil Diamond (na fotografiji). Za 71-letnega pevca je to že tretji zakon, za McNeilovo pa prvi. Par se je zaročil septembra, Diamond je takrat veselo novico sporočil kar preko Twitterja: "Imam dobre novice iz sončnega Los Angelesa in vi ste prvi, ki jih boste izvedeli. S Katie sva se pravkar zaročila ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.