Urški Čepin do hotela sledila policija

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Urško Čepin je "lovila" policija.
Oglej si celoten članek

Pred lokalom v Rogaški Slatini, v katerem je nastopila Urška Čepin, je policija ustavljala voznike. Med drugimi jim je v oko padla tudi Urška. "Takoj po tistem, ko sem sedla v avtomobil, so se zapeljali za mano,“ je izdala reviji Lea.

Čepinova pa možem v modrem ni takoj ustavila. "Ker nisem našla ustreznega mesta, da bi se ustavila, sem se pač odpeljala do hotela, ki je bil v neposredni bližini. Oddaljen je bil kakšnih sto metrov. Policista sta me takoj ustavila v hotelu. Sploh nisem želela pobegniti, res pa je, da nisem imela kje ustaviti. Sredi ceste pa se tudi ne ustavi,“ je dodala Čepinova.

Policisti so pregledali njene dokumente in odredili poskus alkoholiziranosti. Pri njej smo želeli preveriti, ali je bil pozitiven ali ne, a se na naše klice ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:24 18. Julij 2013.

    jesen življenja pač...

  • 20:24 17. Julij 2013.

    Pa daj, kakšne žnable ima. Za koga je delala ta gospa reklamo pred volitvami? A za to ima takeoooo čudna …

  • 18:10 17. Julij 2013.

    Ma ne, policija ji je hotela samo pomagat, mislili so da jo je kdo napadel, ker je tolk zabuhla....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.