Uroš Slak se s sinom seli na Dolenjsko, to pravi Petra Kerčmar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Novi začetki za vse ...
Oglej si celoten članek

Sin naših znanih voditeljev, Uroša Slaka in Petre Kerčmar, se z očetom seli na Dolenjsko, saj bo z jesenjo v Novem mestu začel obiskovati srednjo šolo. Glede na to, da sta Petra in Uroš kljub razhodu vsa leta veljala za složna starša, nas je presenetilo, ko je Uroš v nedavnem intervjuju za revijo Lady razkril, da s sinom odhajata na Dolenjsko, kjer sta že do sedaj preživljala večino koncev tedna.

A to ne pomeni, da bo Aljaž živel le z očetom, kot je za zurnal24.si povedala Petra. "Do sedaj je bil čez teden v Ljubljani in smo bili skupaj, tudi sedaj se ne bo veliko spremenilo in bom seveda tudi jaz hodila na Dolenjsko. Z Urošem si čas z Aljažem porazdeliva, pri vsakem je en del. Čez teden pri meni v Trzinu, čez vikende na kmetiji. Ob praznovanjih, rojstnih dnevih, valeti, ki je bila nedavno, in ostalih posebnih priložnostih, ki so povezane z Aljažem, pa smo še vedno tudi vsi trije skupaj," je zaupala.

Z Urošem tako uspešno skupaj vzgajata Aljaža, voditelj pa je za Lady povedal, kako pomembna se mu zdi složnost bivših partnerjev: "Da sva se s Petro razšla, se je pač zgodilo. Nikoli pa nisva najinih stvari pogrevala v javnosti, saj je pri naju na prvem mestu najin sin. Težko gledam primere, ko otrok postane žrtev bitk med staršema, prav smilijo se mi."

Foto: Urša Premik petra kerčmar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:48 23. Junij 2022.

    To o Slaku in sinu je najbolj vroča in pomembna novica dneva. Upam, da bo vedno več takšnih novic.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.